Új jelszó kérése
Termékajánló
Facebook

Ga.Ma


GA.MA Microfrizé Hajformázó P11
GA.MA MICROFRIZÉ HAJFORMÁZÓ KREPPELŐ P11

Professzionális kreppelő az igazán megkapó haj elkészítéséhez, széles kreppekkel, amely visszahozza a 80-as, 90-es évek kreppdivatját és hajstílusát. 
21 890 Ft
Ga.ma Hajsütővas dupla spirál 16mm TIP.160
GA.MA Dupla spirál hajsütővas 16mm

Exkluzív hajsütő a tökéletes hullámokért. Alkalmas minden hullámosító technikához egészen az apró Afro-karibi hullámoktól a nagy hullámokig. Gyors felfűthetőség 120 Celsius fok 3 perc alatt,forgatható kábel.

Használata:

Felcsavart állapotban a hajat tartsuk kb. 5 másodpercig a sütővason mozdulatlanul. Az idő a haj textúrájának és hosszának függvényében módosulhat.
Szorosabb, kisebb fürtökért egyszerre kisebb tincset csavarj... 
9 990 Ft
Ga.ma Tourmalin hajsütővas 19TO R
Tourmalin Hajsütővas 19 mm átmérőjű,

Tourmaline-kristály bevonatú hajsütővas a befogó talpainak köszönhetően, a mikroszkópikus méretű pórusokat elzárja, így a hajsütővas használatakor a hajon lévő vegyi anyagokkal és a hajlakkal szemben is védett marad, könnyen siklik a hajon. Alkalmas minden hullámosító technikához egészen az apró Afro-karibi hullámoktól a nagy hullámokig 
8 300 Ft
Ga.ma Tourmalin hajsütővas 33TO R
Tourmalin kristály bevonatú vastag hajsütővas 33 mm átmérőjű

Tourmaline-kristály bevonatú a befogó talpainak köszönhetően, a mikroszkópikus méretű pórusokat elzárja, így a hajon lévő vegyi anyagokkal és a hajlakkal szemben védett marad, könnyen siklik a hajon.Alkalmas minden hullámosító technikához egészen az apró Afro-karibi hullámoktól a nagy hullámokig. 
9 900 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés