Artikelempfehlungen
Partner
Artikelbeschreibung


Remington S9100 PROluxe hajsimító

NEU
Remington S9100 PROluxe hajsimító
 • Remington S9100 PROluxe hajsimító
 • Remington S9100 PROluxe hajsimító
 • Remington S9100 PROluxe hajsimító
28 080 Ft
A profi kategóriájú PROluxe hajsimítóval tartósabb frizurát kreálhatunk magunknak. Az OPTIHeat technológia intelligens fűtési mechanizmust jelent; oda irányítja a hőt, ahol a legnagyobb szükség van rá, egész napon át tartó ápolt megjelenést és gyönyörű sima hajat biztosít számodra.
 • Készíts olyan gyönyörű, 24 órán keresztül tartó frizurát, amely a hét minden napján, annak minden órájában illik az életstílusodhoz. A PROluxe hajsimítónak köszönhetően a frizurád reggeltől estig tartósabb és simább marad.

  A PROluxe hajsimító Ultimate Glide kerámia bevonatos lapokkal rendelkezik, és bizonyítottan ötször simább eredményt érhetünk el vele*. A hajad könnyedén siklik keresztül a kerámia felületen, így hajad gubancoktól mentes, és akár 50%-al simább lehet már egy húzást követően is*.

  Az OPTIHeat technológia intelligens fűtési mechanizmust jelent; oda irányítja a hőt, ahol a legnagyobb szükség van rá
  Ultimate Glide kerámia bevonat: jobban csúszik a hajban
  Integrált digitális kijelző 9 beállítással, max. 230 °C
  15 másodperces, gyors felmelegedés
  110 mm hosszú rugalmas simító lapok
  Hőmérsékletszabályozó biztonsági funkció: meggátolja, hogy a hőmérséklet véletlenül elállítódjon
  Biztonsági retesz
  Automatikus kikapcsolás funkció 60 perc működés után
  Hőálló táska
  Körbeforgó vezeték
  5 + 1 év garancia  A PRO+ beállítás a kerámia lap 185°C-os, optimális hőmérsékletre történő megbízható szabályozásával segít neked az egész napon át tartó ápolt, fényes hatású frizura kialakításában.

  A Remington intelligens OPTIheat technológiája gondoskodik róla, hogy a hő oda jusson, ahol arra a leginkább szükség van, ezt oly módon éri el, hogy a hőt a hajad végénél lévő vastagabb részekre irányítja, miközben eltereli azokról a területekről, ahol a legtöbb károsodást okozhatja.
 • Status
  NEU    
WebShop System