Kategorien
Sprache ändern
MagyarEnglishDeutschRussian
Newsletter
TOP-Artikel
Artikelempfehlungen
Besucherzähler
0
1
8
2
8
7
7
Artikelbeschreibung


GA.MA Microfrizé Hajformázó és kreppelő P11

NEU
GA.MA Microfrizé Hajformázó és kreppelő P11
 • GA.MA Microfrizé Hajformázó és kreppelő P11
 • GA.MA Microfrizé Hajformázó és kreppelő P11
 • GA.MA Microfrizé Hajformázó és kreppelő P11
25 860 Ft
GA.MA MICROFRIZÉ HAJFORMÁZÓ KREPPELŐ P11

Professzionális kreppelő az igazán megkapó haj elkészítéséhez, széles kreppekkel, amely visszahozza a 80-as, 90-es évek kreppdivatját és hajstílusát.
 • A kreppelés egy nagyon sokoldalú forma, melynek segítségével nagyon sok hajforma és stílus megvalósítható: laza, de terjedelmes haj, lófarok, fél lófarok, alul tűzött lófarok, stb. Akár csak néhány kreppelt loknit is készíthetünk, ami egy kifinomult és megkapó stílust varázsol még a menyasszonyok számára is. A GAMA a kifinomult haj elkészítéséhez fejlesztette a Microfrisé kreppelőt.

  Az ultra széles speciálisan fűtött lapjainak köszönhetően olyan loknikat készíthetünk, melyekben a kis hullám hatások kerülnek kihangsúlyozásra. Ezáltal afro stílust is könnyedén megvalósíthatunk, ill. izgalmasabbá tehetjük a hátrafésült hajat is.

  A kreppelő „Quick Heat” technológiával készült, néhány másodperc alatt eléri a 220 fokot. A kerámia bevonatú melegítő lapok védik a hajat, miközben természetes hatású selymesen lágy és egészséges hatást adnak neki. A széles melegítő lapoknak köszönhetően egy mozdulatra több haj befogható. A 3 méter hosszú forgó kábel nagyobb mozgásteret eredményez a kívánt stílus kialakítása közben.

  1 év garancia.
 • Status
  NEU    
WebShop System