Artikelempfehlungen
Partner

Kozmetikai Gyanták


prev
next

Alveola Colophonium Mentes Fej Nélküli Gyanta 75ml.
- Standard,azulénes,TIo2.
- 75 ml-es. 
410 Ft
Alveola Hagyományos Gyanta 500g. / 9066
- Korong kiszerelés,
- Rugalmas formula,
- Gyantapapír nélküli használat,
- Hiper érzékeny bőrre,
- Intim területre is.
 
2 190 Ft
Gyanta Gyöngy/ Verte
1kg-os kiszerelésben. 
6 090 Ft
Gyanta Gyöngy/Rosa
1kg-os kiszerelésben. 
5 730 Ft
Gyanta konzerv ARGÁNOLAJOS 400ml 2075
Kiszerelés: 400ml

Bőrtápláló hatóanyagokban gazdag argán olajat tartalmaz, mely kivételes ápolást biztosít a bőr számára gyantázás közben is.

Használati utasítás: helyezze a dobozt a gyantamelegítő készülékbe. Olvassza fel a gyantát 60 °C-os állandó hőmérsékleten. A gyantát spatula segítségével, a szőr növekedésének irányában vékony rétegben kenje fel a szőrteleníteni kívánt területre. A tenyerével simítsa rá a gyantalehúzó csíkot, míg az teljesen rá nem tapad a bőrre, majd... 
1 720 Ft
Gyantapatron Bio Sárga 100ml.
Kemikáliáktól mentes, pálmaolajat tartalmazó, 100ml-es, széles görgőfejjel ellátott gyantapatron normál és érzékeny bőrre. Vékony rétegben való felvitele is már tökéletes hatást eredményez. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
530 Ft
Gyantapatron Gél Epil Cseresznyés 100ml.
Cseresznye illatú, újonnan, különleges eljárással kifejlesztett gyantatermék, mely egyedülálló gél állagának és colophonium-mentességének köszönhetően még a legérzékenyebb bőrűek számára is megoldást nyújt. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
530 Ft
Gyantapatron Gél Epil Teacserjés 100ml.
Tea illatú, újonnan, különleges eljárással kifejlesztett gyantatermék, mely egyedülálló gél állagának és colophonium-mentességének köszönhetően még a legérzékenyebb bőrűek számára is megoldást nyújt. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
530 Ft
Gyantapatron Hintőporos 100ml.
Hintőporos, 100ml-es, széles görgőfejjel ellátott gyantapatron, hiperérzékeny bőrre, mely kiváló tapadással rendelkezik, így hatékonyan és kíméletesen távolítja el az erős szőrszálakat is. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
480 Ft
Gyantapatron Sárgadinnyés 100ml.
Titándioxid alapú, sárgadinnye illatú, 100ml-es, széles görgőfejjel ellátott gyantapatron, érzékeny bőrre. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
480 Ft
Gyantapatron Zöldalmás 100ml
Titándioxid alapú, zöldalma illatú, 100ml-es, széles görgőfejjel ellátott gyantapatron, érzékeny bőrre. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
480 Ft
  Konzerv Gyanta 450ml. Gél epil colophonium nélkül teacserjés
Tea illatú, újonnan, különleges eljárással kifejlesztett gyantatermék, mely egyedülálló gél állagának és colophonium-mentességének köszönhetően még a legérzékenyebb bőrűek számára is megoldást nyújt. Felmelegítése hagyományos gyantamelegítőben lehetséges.  
2 600 Ft
Konzerv Gyanta 800ml. Azulénes
Konzerves kiszerelésű, azulénes gyanta, mely hagyományos gyantamelegítő készülékben melegíthető fel. A bőrre történő felviteléhez spatula használata szükséges.  
3 200 Ft
Konzerv Gyanta Elasztikus 800ml.
Konzerves kiszerelésű , normál gyanta, mely hagyományos gyantamelegítő készülékben melegíthető fel. A bőrre . 
3 200 Ft
Konzerv Gyanta Elasztikus 800ml. Titándioxidos
Konzerves kiszerelésű, titándioxidos gyanta, mely hagyományos gyantamelegítő készülékben melegíthető fel. A bőrre történő felviteléhez spatula használata szükséges, rugalmassága miatt érzékeny és intim területek kíméletes gyanzázására is ajánlott. 
3 200 Ft
Konzerves  800ml. Gyanta Európai
Konzerves kiszerelésű, normál gyanta, mely hagyományos gyantamelegítő készülékben melegíthető fel. A bőrre ...
 
3 200 Ft
Konzerves Gyanta 800ml. Intim
Konzerves kiszerelésű , hypoallergén, gyapotmag olaj kivonatot tartalmazó gyanta, mely hagyományos gyantamelegítő készülékben melegíthető fel. A bőrre történő felviteléhez spatula használata szükséges, rugalmassága miatt hiperérzékeny bőrre és intim területek kíméletes gyanzázására ajánlott.  
3 700 Ft
Konzerves Normál Cukorpasztás Gyanta 1000g.
Normál cukorpaszta, mely alkalmas az arc és a test kíméletes szőrtelenítéséhez. A szőr növekedésével ellentétes irányú felvitele, majd megegyező irányú eltávolítása során még a legrövidebb szőrszálakat is maradéktalanul eltávolítja. 
2 950 Ft

prev
next

Sortieren nach:

WebShop System