Categories
Recommended products
Partners
Product Details


Remington AC5999 PRO-Air AC hajszárító, 2300W

Remington AC5999 PRO-Air AC hajszárító, 2300W
17 760 Ft
Mindennap kivitelezhető profi frizurakészítés!

- Teljesítmény: 2300 W
- 130 Km/h levegőfúvás a gyors hajszárításért
- Nagy teljesítményű AC motor
- Ionizációs technika, 90%-kal több ion a selymes, lágy hajért
- 3 hőmérséklet -, 2 sebességfokozat
- Cool Shot: külön gomb hideg levegő fúvásra
- 7 mm keskeny szűkítő fej a pontosabb szárításhoz
- Normál szűkítő fej
- Diffúzor: a haj volumenének növelésére
- A levegőbemenetnél levő rács levehető, így könnyen tisztítható
- Akasztófül
- 3 méteres szalon kábel

A Remington AC5999 PRO Air hajszárító a hivatalos Remigton mintabolt fogalmazásában 5 év garanciával kerül forgalomba.
  • A Remington szabványos profi váltóáramú(AC) PRO-Air AC hajszárítója az amire szükséged van, ha otthon fodrászszalon minőségű hajszárítást akarsz kivitelezni. Szalon minőségű hajszárítást tesz lehetővé, és a 90%-al több iont kibocsájtó ionos kondicionálásának köszönhetően a haj kevésbé gubancolódik, és fényesebb lesz. *

    A Remington AC5999 PRO-Air könnyű súlya és egyszerű használata következtében profi módon tudod az egyik kezeddel kefézni a hajad, miközben a másikkal a hajszárítót tartod. Többféle tartozékkal rendelkezik, melyek segítséget nyújtanak neked a kívánt frizura kialakításához. A diffúzorral dúsíthatod vagy formázhatod meg a természetes göndör vagy hullámos hajat, illetve a szűkítő fej tartozékokkal alakíthatsz ki egyenes frizurákat. A keskeny, 7 mm-es szűkítő fej szuper sima megjelenés kialakításához ideális, míg a gyorsszárító szűkítő fej hatékonyan irányítja a légáramot a gyorsan megszárítandó területekre.

    A 2300W-os teljesítményű, fodrászatokban szabványosan használt váltóáramú (AC) motorjának köszönhetően a PRO-Air hajszárítónk sokkal tartósabbá az átlagos egyenáramú (DC) motorral ellátott hajszárítókhoz képest. Ez a tartósság fontos beruházást jelent a profi hajápolási eszközkészletedben, azonban nem terheli meg a pénztárcádat.
WebShop System