Recommended products
Partners
Product Details


Remington AS404 Meleglevegős hajformázó

Remington AS404 Meleglevegős hajformázó
 • Remington AS404 Meleglevegős hajformázó
7 180 Ft
A Remington Style & Curl hajformázó a sokoldalúságot új magasságokba emelve segít neked abban, hogy percek alatt többféle frizura bármelyikét elkészíthesd. Ez az okos meleglevegős hajformázó miközben formázod a hajad ügyesen meg is szárítja azt, így egy lépést megtakarít neked a készülődés közben.

A Style & Curl hajformázó a 400 W-os motorjával nem csak gyorsan megszárítja a hajad, de számos különböző pompás frizurát is előállíthatsz vele, mivel a meleg légáramlatot speciális tartozékokon vezeti keresztül - ezáltal minden nap gyönyörű, fényes megjelenést kölcsönöz a hajadnak.

A két praktikus hőmérséklet/sebesség beállítás segítségével a hajad típusának és a kívánt frizurának megfelelően teljes mértékben ellenőrzésed alatt tarthatod és testre szabhatod a hajad formázását. Finomabb, rövidebb haj esetén válaszd az alacsonyabb hőmérséklet beállítást, míg vastagabb, rakoncátlanabb hajhoz inkább magasabb hőmérsékletet kell használnod.
 • Teljesítmény: 400 W
  2 tartozék fej: - 25mm átmérőjű kefe, 19mm átmérőjű kefe
  2 hőmérséklet -, és sebességfokozat
  Körbeforgó vezeték

  Két tartozék közül választhatsz: a kisebb 19 mm-es tartozék rövidebb hajhoz ideális, tökéletesen megfelel klasszikusabb loknik elkészítéséhez. A nagyobb 25 mm-es kefe segít neked a dúsabb, ruganyos, lazább fürtök elkészítésében.

  ARemington AS404 Meleglevegős hajformázó a hivatalos Remington mintabolt forgalmazásában két év garanciával kerül forgalomba.
WebShop System