Recommended products
Partners
Product Details


Remington AS800 meleglevegős hajformázó

Remington AS800 meleglevegős hajformázó
 • Remington AS800 meleglevegős hajformázó
9 420 Ft
Ez a szuper kis készülék erős 800 W-os motorral van ellátva, mellyel pillanatok alatt gyors, hatékony szárítás és formázás érhető el. A felmelegített légáramot a készülék közvetlenül a loknijaidra irányítja, így a formázás közben történő szárítás hatására bármikor villámgyors és csodálatosan szép eredményt érhetsz el.

A készüléket úgy terveztük, hogy számtalan pompás, figyelem felkeltő megjelenésű frizurát hozhass létre vele, a Remington AS800 okosan kialakított három tartozéka lehetővé teszi a hajnak a kívánt frizura elkészítése közben történő megszárítását, ezáltal gyors és könnyű hajformázási megoldást tesz elérhetővé számodra.
 • Teljesítmény: 800 W
  Négyszeres védelem*: anti-sztatikus, kerámia, turmalin, speciális finomra csiszolással kialakított felület
  3 tartozék fej:
  38mm átmérőjű kefe
  21mm átmérőjű kefe
  szűkítő fej
  Hajformázó fejleoldó gomb
  2 hőmérséklet- és sebességfokozat, hideglevegő fúvással
  Körbeforgó vezeték

  A 21 mm-es sörtés kefével szorosabb loknik és klasszikusabb tincsek hozhatók létre, míg a 38 mm-es meleglevegős sörtés kefével teljes, dús megjelenést és lazább fürtöket lehet kialakítani. A gyorsszárító szűkítőfej használatával bársonyos és sima, fodrászszalon minőségű beszárítás érhető el.
  A Remington AS800 meleglevegős hajformázó a hivatalos Remington mintabolt forgalmazásában két év garanciával kerül forgalomba.
WebShop System