Categories
Recommended products
Partners

Remington szakállvágók

Main category >SZAKÁLLVÁGÓK >Remington szakállvágók

Remington MB050 DuraBlade arcszőrzet igazító
Az új DuraBlade készülékkel bármilyen hosszúságú arcszőrzet nyírása, borotválása és fazonra vágása úgy végezhető el, hogy soha nem kell a késeket cserélni! A különböző hosszak kialakítását lehetővé tevő 1, 2, 4 vagy 6 mm-es vezetőfésűkkel érheted el a számodra előnyös megjelenést. A szakáll vonalának tökéletesen pontos fazonra vágását csupán a vágókés használatával szálirányban vagy azzal ellenkezően borotválva is könnyedén elvégezheted. Ez a 3az1-ben termék képes bármilyen hosszúságú szőr le... 
16 690 Ft
Remington MB070 DuraBlade Pro arcszőrzet igazító
A Remington MB070 Durablade Pro arcszőrzet formázó készülék olyan vágókéssel van felszerelve, melyet nem kell cserélni! A készlet 4 különböző méretű (1, 2, 4, 6 mm) borostaformázó toldatot és egy trimmelő fejet tartalmaz. 100%-ig vízálló. Akkumulátorról működtethető. 
19 720 Ft
Remington MB320C_Szakállvágó
A Remington által alkalmazott kerámia bevonathoz egy speciális anyagot: szilíciumdioxidot adnak, ami a vágókéseket még ellenállóbbá és tartósabbá teszi. További fontos jellemző, hogy a vágókések önélező mechanizmussal rendelkeznek. 
15 880 Ft
Remington MB4132 Beard Boss Professional szakállvágó
A Remington MB4132 Beard Boss Professional szakállvágó titán bevonatú vágó éllel és lítium akkumulátorral ellátott készülék. 11 különböző hosszúság beállítási lehetőség 1,5-18 mm-ig és 0,4-, és 1 mm hosszúság beállítás vezetőfésű használata nélkül. Hálózatról és akkumulátorról működtethető készülék. Az ápolt megjelenésű arcszőrzet elérése még sosem volt ennyire egyszerű a Remington Beard Boss termékcsaládnak köszönhetően. 
13 810 Ft
Remington MB4200 Endurance arcszőrzet igazító
Többféle hosszt, fazont és átmenetet állíthatunk be az 1 - 15 mm közötti vágást lehetővé tevő vezetőfésű, a precíz simára borotválást biztosító TST kés és a durvább szőrszálakkal megbirkózó turbó üzemmód segítségével.
A speciális tervezésű Comfort vágókések segítségével most mindezt az irritáció legkisebb veszélye nélkül érheted el. 
16 880 Ft
Remington MB6850 Vacuum szakállvágó
A Remington MB6850 Vacuum szakáll-, és borostaformázó titán bevonatú vágó éllel, Litium akkumulátorral ellátott készülék. Hosszúság beállítás 0,5-18 mm között. Hálózatról és akkumulátorról működtethető. 
19 720 Ft
Remington MB4045 Szakállvágó készlet
Mivel minden szakáll más és más, ezért ez a komplett készlet a 3 különböző méretű vezetőfésű toldatból álló választéka segítségével tökéletes sokoldalúságot biztosít az arcszőrzeted nyírása és formázása során.

Az erős és kiváló vágási teljesítményre kialakított Remington Beard Kit szakállvágója titán bevonatos, önélező vágókésekkel van ellátva, melyek magas minőségi színvonala a garancia a tartós eredmények elérésére.

Végül, de nem ... 
17 690 Ft
Remington MB4110 Borostaformázó
A Remington által használt titán bevonathoz króm hozzáadásával és speciális finomra csiszolással - a hagyományos titánium bevonathoz képest - egy élesebb, keményebb vágóélt kapunk. A Remington MB4110 borostaformázó laptopról, USB porton keresztül is tölthető. 
17 100 Ft

Sort by:

WebShop System