Категории
Отзывы о продукции
Наши партнеры
Сведения о продукте


GA.MA Hajvasaló - Digitális Lézerion 5D SI0102

НОВОЕ
GA.MA Hajvasaló - Digitális Lézerion 5D SI0102
Az GA.MA Digitális 5D hajvasaló egy új innovatív technológiával ellátott hajvasaló, mely célja, hogy hajformázás közben megvédje a haj fényességét, puhaságát és természetes rugalmasságát. A speciális bevonat védi a hajszálakat és belülről segíti a haj szerkezetének újáépítését, így kölcsönözve hihetetlen ragyogást és puhaságot a hajnak.

A legjobb minőségű professzionális GA.MA Digitális 5D hajegyenesítő infravörös és ózonkiegyenlítő egy iongenerátorral, ózonnal és egy halogénlámpával rendelkezik, amely infravörös hőt bocsát ki. Az 5D terápiás technológia e három szempont kombinációja. Az általa generált hő támogatja a hajkiegyenesítést, megvédi a hajat a magas hőmérséklet negatív hatásaitól és csökkenti a hajformázáshoz szükséges időt. Az 5D technológia a haj természetes fényét, antibakteriális védelmet és fiatalító hatást biztosít.

Ezen túlmenően, az IHT rendszernek köszönhetően, az eszköz azonnal felismeri a lemezek hőmérsékleti csökkenését, és felmelegíti őket még a hajkiegyenesítés során is.
 • - Digitális LCD hőfok kijelző, 230° szabályozható hőfok
  - IHT TECHNOLÓGIA – a gyors felmelegedésért
  - Nano silver technológia (antibakteriális hatás)
  - Tourmaline ion technológia
  - Infrared technológia
  - 5D technológia: infravörös halogénlámpával, ózonkiegyenlítővel és iongenerátorral rendelkezik, amely biztosítja a haj természetes fényét, antibakteriális hatást fejt ki és fiatalító hatást gyakorol a hajszálakra.
  - 360° forgatható, 2,5 m hosszú hálózati csatlakozó kábel
  - 43 x 110 mm széles hajsimító lapok
  - 60 perc üzemelésű biztonsági védő rendszer (automata kikapcsolás)
  - súlya 280gr

  Garancia 1 év.
 • Статус
  НОВОЕ    
WebShop System