Отзывы о продукции
Наши партнеры
Сведения о продукте


Remington CI63E1 Dual Curl hajsütővas

Remington CI63E1 Dual Curl hajsütővas
 • Remington CI63E1 Dual Curl hajsütővas
1 hajsütővas 2 különböző stílusú hullámos lokni

A Remington Dual Curl nélkülözhetetlen szépségápolási segédeszköz a hullámos frizurát kedvelő lányok számára. Ez az egyszerűen használható hajsütő zseniális spirális hajvezetővel van ellátva, melynek segítségével könnyűszerrel lehet szoros vagy laza hullámos fürtöket kreálni.

Az egyedülálló sütővas átmérő-választó funkció lehetővé teszi, hogy az elkészíteni kívánt frizura megjelenésétől, azaz a szoros vagy lazább lokniktól függően azonnal átválthass a 19 mm-es és a 31 mm-es sütővas méretek között, az egyik méretről a másikra történő átváltást egyszerűen a sütővas végén levű műanyag borítás elforgatásával oldhatod meg, ennek köszönhetően a haj formázása pofonegyszerűvé válik.

Az okos hajsütő három változtatható hőmérséklet beállítása lehetővé teszi hogy kiválaszthasd a hajtípusodnak vagy a frizurának legjobban megfelelő hőmérsékletet. Vastagabb haj vagy szorosabb fürtök esetében válaszd a magas hőmérsékletet (200°C), míg finomabb haj vagy lazább, természetes loknik eléréséhez állítsd be a közepes (180°C) vagy alacsony (160°C) hőmérsékletre.

Ezzel a nagyszerű hajcsavaró eszközzel olyan gyönyörű leomló loknikat kreálhatsz, mint a profi fodrászok.
 • 1 készülék 2 stílus: szoros vagy laza hullámok
  19mm és 31mm átmérőjű beállítási lehetőség
  Spirális hajvezetővel történő beállítás
  Négyszeres védelem*: anti-sztatikus, kerámia, turmalin, speciális finomra csiszolással kialakított lapok
  3 különböző hőmérséklet beállítás lehetőség: Magas: 200°C, Médium: 180°C, Alacsony: 160°C
  30 mp-es, gyors felmelegedés
  A sütővas vége hideg marad
  Készenléti állapotot jelző LED
  Automatikus kikapcsolás funkció 1 óra működés után
  Praktikus tartó táska
  Automatikus feszültségilleszkedés

  DUAL CURL:
  A Remington Dual Curl egyedülálló spirális vezetővel van ellátva, amely a hajnak a kiválasztott csőméret körül történő ügyes vezetésével megkönnyíti a haj sütését. Az igazi fodrászmesterekhez hasonlóan tökéletes formájú, makulátlan loknikat készíthetsz (semmilyen gyakorlatra sincs szükséged hozzá).

  Négyszeres védelem:
  Lenyűgöző 4-szeres védőbevonatot képez; antisztatikus és turmalin ionos hatásának köszönhetően loknijaid a kevesebb gubanc és statikusság következtében tökéletesen simák lesznek és nem fognak szerte szét szállni, emellett a kerámia bevonat hatására a hajformázó a haj simítását megkönnyítve siklik át a hajon

  A Remington CI63E1 Dual Curl hajsütővas a hivatalos Remington mintabolt forgalmazásában három év garanciával kerül forgalomba.
WebShop System