Категории
Отзывы о продукции
Наши партнеры
Сведения о продукте


Babyliss Sleek Expert - Hajsimító 24 mm EP TECH (BP2072EPE)

Babyliss Sleek Expert - Hajsimító 24 mm EP TECH (BP2072EPE)
A hajsimítók fejlesztésénél kiemelt cél a formázás közbeni hajvédelem. Takarja mindez a hajszálak nedvességének megtartását azzal együtt, hogy a súrlódás közbeni roncsoló hatást minimalizálni kell.
 • EP Technológia 5.0

  Az ékszereknél használatos fémmegmunkálási technikai lényege a mikrométer nagyságú fémes részecskék rétegének galvanizálása, melynek köszönhetően a hajsimító felületén egyenletesen oszlik el a hő, magasabb a hőellenállás és megszűnik a hajszálakat roncsoló súrlódás.

  Az EP 5.0 technológiájú simítófelület így
  3x keményebb és tartósabb
  3x simább
  Ellenállóbb a vegyi anyagokkal szemben
  A teljes felületen egyenletes hő elosztásnak köszönhető pedig gyorsabb és tartósabb az eredmény.

  Advanced Heat Management rendszer:

  A hajvasalóban egyesül a legújabb önszabályozó fűtőszál, az „Advanced Heat Management ™”, mely a hőmérséklet pontos és folyamatos elektronikai kontrollját biztosítja. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék azonnali felmelegítést, magas hőmérsékletet, +-0,5°C pontosságú hőmérséklet stabilitást és gyors reakció időt biztosít.

  Tökéletes eredmények:

  A hi-tech fűtőelem egyenletes hőelosztást biztosít az egész felületen. A készülék nagy teljesítménye lehetővé teszi használatát még a leghosszabb hajnál is, az ultra vékony kialakításnak köszönhetően pedig rövid hajhoz is kiváló.
  A hőmérséklet szabályozó ( 115 °C és 230 °C között) miatt bármely hajtípushoz lehet használni a leginkább sérülékenytől a legnehezebben kezelhetőig, a legvékonyabb szálútól a legvastagabbig, minden hajtípusnál természetes simaságot eredményez.

  Biztonság és energia takarékosság.

  A hajsimító intelligens vezérlésének köszönhetően a teljesítmény extrém magas 200 W-os indítási teljesítményről 60 W-ra csökken minden hőstabilizáló fázisban, így garantálva környezetbarát működést és energiatakarékos felhasználást..

  Tulajdonságok:

  - EP technológia 24x120mm simítófelület
  - „Advanced Heat Management ™”: azonnal felmelegítés
  - Hőmérséklet választó: 5 fokozat (115 °C – 140 °C – 170 °C – 200 °C – 230 °C )
  - Be/Kikapcsoló gomb és kijelző
  - Professzionális 2,7 m-es forgatható kábel
  - Tároló tok és hő védő alátét
  - Ultra könnyű: 230 g

  1 év garancia
WebShop System