Отзывы о продукции
Наши партнеры
Сведения о продукте


BaByliss Pro Ionic Hajszárító 2000W Steelfx Brushless - Digital motor

НОВОЕ
BaByliss Pro Ionic Hajszárító 2000W Steelfx Brushless - Digital motor
Nagy teljesítmény: 2000 W
Ionos
Légsebesség: 180 km / h
Levegőáramlás: 93 m3 / h
Légnyomás: 1400 Pa
Száradási sebesség 5,6 g / perc
6 mm x 60 mm szűkítő
12 sebesség- és hőmérsékleti beállítás - Hideg levegő gomb
Csak 540 g
Tárolótasak és mikró szálas tisztítókendő
1 év + 1 garancia
 • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Szilárd és tartós, rendkívül karcsú és fényes kivitel. A STEELFX BAB8000IE-t a teljes professzionális megbízhatóság és a kompromisszumok nélküli integritás jellemzi. Kiváló ergonómia, fogantyúját úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a tenyérhez, és enyhítse az alkar izomfeszültségét.
  A FERRARI által tervezett elektromos, digitális motorral az élettartam 10x hosszabb, mint a hagyományos hajszárítóknál. A maximális stabilitás érdekében a légáram és a sebesség folyamatos szabályozás alatt van. A rezgés jelentősen csökken.
  Sebessége (19 000 fordulat / perc) és magas szintű teljesítménye (akár 180 km / h sebességig - 1400 Pa légnyomásig) kiválóan alkalmas minden típusú és textúrájú haj rendkívül gyors szárítására. Attól függően, hogy szűkítővel vagy anélkül használjuk, a hőmérséklet (115 ° C szűkítővel - 70 ° C szűkítő nélkül) és a légáramlás (93 m3 / h szűkítővel és 64 m3 / h szűkítő nélkül) szintek tökéletesek a szárítás és a formatervezés maximalizálásához.
  Hatékony iongenerátora megkönnyíti a szárítást és a stílus kialakítását, csökkentve a hajfelület feszültségét, sima, fényes és egészséges hajat biztosítva.
  A STEELFX 12 sebesség- és hőmérsékleti beállítással rendelkezik.
 • Статус
  НОВОЕ    
WebShop System