Отзывы о продукции
Наши партнеры

Kozmetikai Gyanták


prev
next

Alveola Colophonium Mentes Fej Nélküli Gyanta 75ml.
- Standard,azulénes,TIo2.
- 75 ml-es. 
410 Ft
Alveola Hagyományos Gyanta 500g. / 9066
- Korong kiszerelés,
- Rugalmas formula,
- Gyantapapír nélküli használat,
- Hiper érzékeny bőrre,
- Intim területre is.
 
Gyanta konzerv ARGÁNOLAJOS 400ml 2075
Kiszerelés: 400ml

Bőrtápláló hatóanyagokban gazdag argán olajat tartalmaz, mely kivételes ápolást biztosít a bőr számára gyantázás közben is.

Használati utasítás: helyezze a dobozt a gyantamelegítő készülékbe. Olvassza fel a gyantát 60 °C-os állandó hőmérsékleten. A gyantát spatula segítségével, a szőr növekedésének irányában vékony rétegben kenje fel a szőrteleníteni kívánt területre. A tenyerével simítsa rá a gyantalehúzó csíkot, míg az teljesen rá nem tapad a bőrre, majd... 
Gyantapatron Bio Sárga 100ml.
Kemikáliáktól mentes, pálmaolajat tartalmazó, 100ml-es, széles görgőfejjel ellátott gyantapatron normál és érzékeny bőrre. Vékony rétegben való felvitele is már tökéletes hatást eredményez. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
Gyantapatron Gél Epil Cseresznyés 100ml.
Cseresznye illatú, újonnan, különleges eljárással kifejlesztett gyantatermék, mely egyedülálló gél állagának és colophonium-mentességének köszönhetően még a legérzékenyebb bőrűek számára is megoldást nyújt. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
Gyantapatron Gél Epil Teacserjés 100ml.
Tea illatú, újonnan, különleges eljárással kifejlesztett gyantatermék, mely egyedülálló gél állagának és colophonium-mentességének köszönhetően még a legérzékenyebb bőrűek számára is megoldást nyújt. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
Gyantapatron Hintőporos 100ml.
Hintőporos, 100ml-es, széles görgőfejjel ellátott gyantapatron, hiperérzékeny bőrre, mely kiváló tapadással rendelkezik, így hatékonyan és kíméletesen távolítja el az erős szőrszálakat is. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
Gyantapatron Sárgadinnyés 100ml.
Titándioxid alapú, sárgadinnye illatú, 100ml-es, széles görgőfejjel ellátott gyantapatron, érzékeny bőrre. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
Gyantapatron Zöldalmás 100ml
Titándioxid alapú, zöldalma illatú, 100ml-es, széles görgőfejjel ellátott gyantapatron, érzékeny bőrre. Felmelegítéséhez gyantázógép szükséges.  
  Konzerv Gyanta 450ml. Gél epil colophonium nélkül teacserjés
Tea illatú, újonnan, különleges eljárással kifejlesztett gyantatermék, mely egyedülálló gél állagának és colophonium-mentességének köszönhetően még a legérzékenyebb bőrűek számára is megoldást nyújt. Felmelegítése hagyományos gyantamelegítőben lehetséges.  
Konzerv Gyanta 800ml. Azulénes
Konzerves kiszerelésű, azulénes gyanta, mely hagyományos gyantamelegítő készülékben melegíthető fel. A bőrre történő felviteléhez spatula használata szükséges.  
Konzerv Gyanta Elasztikus 800ml.
Konzerves kiszerelésű , normál gyanta, mely hagyományos gyantamelegítő készülékben melegíthető fel. A bőrre . 
Konzerv Gyanta Elasztikus 800ml. Titándioxidos
Konzerves kiszerelésű, titándioxidos gyanta, mely hagyományos gyantamelegítő készülékben melegíthető fel. A bőrre történő felviteléhez spatula használata szükséges, rugalmassága miatt érzékeny és intim területek kíméletes gyanzázására is ajánlott. 
Konzerves  800ml. Gyanta Európai
Konzerves kiszerelésű, normál gyanta, mely hagyományos gyantamelegítő készülékben melegíthető fel. A bőrre ...
 
Konzerves Gyanta 800ml. Intim
Konzerves kiszerelésű , hypoallergén, gyapotmag olaj kivonatot tartalmazó gyanta, mely hagyományos gyantamelegítő készülékben melegíthető fel. A bőrre történő felviteléhez spatula használata szükséges, rugalmassága miatt hiperérzékeny bőrre és intim területek kíméletes gyanzázására ajánlott.  
Konzerves Normál Cukorpasztás Gyanta 1000g.
Normál cukorpaszta, mely alkalmas az arc és a test kíméletes szőrtelenítéséhez. A szőr növekedésével ellentétes irányú felvitele, majd megegyező irányú eltávolítása során még a legrövidebb szőrszálakat is maradéktalanul eltávolítja. 

prev
next

последовательность:

WebShop System