Termékajánló
Facebook
Termék részletek


Remington AS1220 Amaze meleglevegős hajformázó

ÚJ
Remington AS1220 Amaze meleglevegős hajformázó
 • Remington AS1220 Amaze meleglevegős hajformázó
 • Remington AS1220 Amaze meleglevegős hajformázó
 • Remington AS1220 Amaze meleglevegős hajformázó
17 120 Ft
A meleglevegős hajformázók királynője az öt eszközt integráló csúcskategóriás Remington AS1220 Amaze Smooth & Volume hajformázó, melynek segítségével gyönyörű megjelenésű frizurák sokféle változata hozható létre. Legyen szó akár loknikról, hullámokról, szuper egyenes vagy ruganyos dús frizuráról, ez a sokoldalú hajformázó minden részletre kiterjedően alkalmazható. Öt hasznos tartozéka segítségével ez a csúcskategóriás segédeszköz lehetővé teszi számodra a kívánt megjelenés elérését.

Mivel a tervezése során a gyorsaságot és a teljesítményt tartottuk szem előtt, ezért a Remington Amaze Smooth & Volume hajformázóban lenyűgöző, 1200W-os teljesítményű motor dolgozik. Emellett három hőmérséklet és sebesség beállítás áll rendelkezésedre a hajtípusodnak vagy a kívánt fazonnak megfelelő hőmérséklet testre szabásához, továbbá a hideglevegő befúvó funkcióval egész napra rögzítheted a fényes, selymes frizurádat, melyre joggal lehetsz büszke.
 • Teljesítmény: 1200 W
  Ionizációs technika a selymes, lágy hajért
  Ionizációs folyamatot jelző LED
  Kerámia bevonat
  3 hőmérséklet -, és sebességfokozat, hideglevegő fúvással
  5 tartozék:
  szűkítő fej
  dupla oldalú kefe
  hajtőemelő tartozék
  21 mm átmérőjű keskeny körkefe
  30 mm átmérőjű nagy körkefe
  Tároló táska
  3 méteres szalon kábel
  A lapos kefe ideális természetesen sima frizura kialakításához, lágy hullámok hozzáadására de a 21 mm-es meleglevegős sörtés kefe is tökéletes eszköz a számodra. Vagy mért nem teszel csodákat a hajtőemelő tartozékkal? Ruganyosabb loknik elkészítéséhez a 30 mm-es visszahúzható sörtés kefe az ideális eszköz, a haj simára szárításához válaszd a gyorsszárító szűkítőfejet.

  A Remington AS1220 Amaze meleglevegős hajszárító a hivatalos Remington mintabolt forgalmazásában 3 év garanciával kerül forgalomba.
 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés