Facebook
Nyelv váltás
MagyarEnglishDeutschRussian
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
8
2
8
1
7
Termék részletek


BaByliss PRO BLACKFX Skeleton Outliner

BaByliss PRO BLACKFX Skeleton Outliner
 • BaByliss PRO BLACKFX Skeleton Outliner
 • BaByliss PRO BLACKFX Skeleton Outliner
76 290 Ft
Fedezd fel a speciális vágófej 3 előnyét:

Teljes beláthatóság, a trimmelő helyzetétől függetlenül, a pengének köszönhetően, amely garantálja a 360 ° -os látást.
Kevésbé hevül, semmi sem tartja vissza a hőt.
Nullásra állítható pengéje megkönnyíti a vágást, trimmelést
 • Jellemzők

  „T” penge, nulla DLC / titánra állítható
  EDM TECHNOLOGY digitális motor
  7200 fordulat szám percenként
  Működésjelző lámpa:
  0mm állás
  Kenőolaj és tisztító kefe
  Garancia 1 év.

   

  Miért látható a T-penge 360 ° -on?

  Átlátható 360 ° -os penge tökéletes rálátást kínál a nyíró helyzetétől függetlenül.
  Nullásra állítható DLC / Titanium precíziós pengéje, pontos vágást biztosít a nyak és a szakáll, valamint a fül kontúrjának megigazításánál, rajzolásnál, hajtetoválásnál. Tökéletes finom vonalakhoz és kreatív, nagy pontosságú munkához.

  Hogyan teljesít ez a precíziós trimmer?

  Ez a szép kialakítású trimmelő nagyon erős, és az optimális ergonómiája miatt tökéletes egyensúlyt biztosít. Rendkívül ellenálló és 100% professzionális, 40 mm-es DLC / Titanium T-pengével rendelkezik ami 0 mm-re állítható. A FERRARI-val közösen kifejlesztett digitális EDM TECHNOLOGY * motor garantálja a nagy teljesítményt és a vágás pontosságát. A lítium-ion akkumulátornak köszönhetően rendkívül gyors a töltési idő és 2 órás vezeték nélküli működést tesz lehetővé.

  ERŐ

  Nagy teljesítményt és vágási pontosságot garantál a nagy nyomatékú elektronikával vezérelt digitális motor. A motorban egyesített fejlett technológia lehetővé teszi, hogy könnyebb, energiatakarékosabb, sokkal hosszabb élettartamú legyen, kevesebb rezgést és zajszennyezést generáljon. Vezetékekkel vagy anélkül is ugyanolyan nagy teljesítménnyel működik. Ideális minden hajtípushoz.

  Exkluzív 100% -os professzionális használat

  A masszív, teljesen fémből készült SkeletonFX precíziós trimmer testet nagy igénybevételre tervezték, és 100% -os szakmai megbízhatóságot kínál. A mindössze 3 órás, rendkívül gyors töltés és 2 óra folyamatos munka idő garantálja a maximális rugalmasságot, időmegtakarítást és még nagyobb hatékonyságot a munkában. Az univerzális feszültség lehetővé teszi az egész világon történő használatát.

  Kényelem

  A trimmelő kialakítását tudományosalapokra helyezve teljes egyensúlyt és tökéletes ergonómiát biztosítva tervezték meg. A fogantyú barázdált és csúszásgátló textúrája garantálja a biztonságos fogást és a kényelmes használatot. A SkeletonFX könnyű és nagyon csendes.

  A SkeletonFX hűséges munkatárs lesz hosszú távon. Minél nagyobb gondot fordít arra, hogy tisztán tartsa, annál tovább fog tartani. Kényeztesse és győződjön meg róla, hogy mindig tiszta, penge jól beolajozott, hogy továbbra is a legjobb teljesítményt nyújtsa. Tisztítsa és olajozza naponta a SPRAYFX 4in1 segítségével.
Webáruház készítés