Termékajánló
Facebook
Termék részletek


GA.MA Hajszárító PLUMA 5000 OXY ACTIVE

ÚJ
GA.MA Hajszárító PLUMA 5000 OXY ACTIVE
 • GA.MA Hajszárító PLUMA 5000 OXY ACTIVE
 • GA.MA Hajszárító PLUMA 5000 OXY ACTIVE
25 990 Ft

Professzionális hosszú élettartamú (2000 órát meghaladó) AC motorú minőségi hajszárító készülék a legigényesebb fodrászok részére!
 • SystemC technológia:

  A szalonban történő mindennapos használat során a készülék hajjal illetve különböző szennyeződésekkel telítődik, mely a készülék túlhevüléséhez vezet ezzel akár annak motorjának leégését okozhatja. Az alkalmazott SystemC technológia segítségével megóvjuk a készüléket annak idő előtti károsodásától, mivel a SystemC védőrendszer felismeri ezt a szennyeződések által okozott túlhevülést automatikusan aktiválódik (hideg levegő gomb pirosan világít), visszahűtve az alkalmazott levegő hőmérsékletét, ezáltal megóvja a készüléket miközben a frizura elkészítésének folyamatát nem szükséges azonnal abbahagyni, de ez egyben egy jelzés is, hogy ideje a készüléket alaposan megtisztítani a szennyeződésektől. E technológia segítségével biztosítjuk, a készülék védelmét és így az hosszú ideig tudja szolgálni tulajdonosát.

  Oxy Active technológia:

  A készülék által kibocsájtott aktív oxigén segít megóvni a hajat az ártalmas környezeti hatásoktól, miközben lehetővé teszi a festett hajszín tartósságát hosszabb ideig megőrizni. Az aktív oxigén ugyanakkor tudományosan is bizonyított antibakteriális hatású ezáltal védelmet biztosít a fejbőrnek, miközben optimális körülményt teremt a haj növekedésének.

  Tourmaline / Ion / Nano Silver technológia:

  Ezen különleges technológiák alkalmazása lehetővé teszi a haj maximális védelmét a készülék használata közben. A tourmaline és ion technológia a haj rostjainak molekuláris szinten biztosít védelmet, miközben anti-frizz hatást és egy sokkal egészségesebb hidratáltabb, selymesebb, szálló hajszálak nélküli frizurát kapunk végeredményként. Az alkalmazott nano silver technológia antibakteriális hatást fejt ki ezáltal segít a haj egészségének és természetes ragyogásának megőrzésében minden szárításkor.

  Extra tartozék: 1 db diffúzer + 2 szűkítő  Garancia 1 év.
 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés