Termékajánló
Facebook
Termék részletek


Remington HC5035 hajvágó

Remington HC5035 hajvágó
 • Remington HC5035 hajvágó
 • Remington HC5035 hajvágó
8 290 Ft
A Remington ColourCut segítségével sokkal könnyebb és szórakoztatóbb a hajvágás. Ahogy egy csúcsminőségű hajvágó esetében ennek lennie kell, a készlet 1,5 és 25 mm közötti tartományba eső kilenc színes vezetőfésűt tartalmaz. Így bármilyen hajhosszt vagy megjelenést szeretnél elérni, csak válaszd ki a kívánt színt és láss hozzá a vágásnak.

2 év garancia!
 • A nagy felhajtásoktól mentes, egyszerű frizurakészítés céljából otthon végzett hajvágáshoz a Remington ColourCut az ideális készlet. Tökéletes a családok számára, mivel tizenhat darab tartozéka a haj formázásához szükséges összes elképzelhető eszközt tartalmazza. A nemkívánt hajszálakat tisztító kefével lehet eltávolítani a készülék következő használata előtt, továbbá a készletet olló és fésű egészíti ki, melyekkel a hosszabb hajszálakat lehet lenyírni a hajvágás és a fokozatok szerinti nyírás előtt.

  9 db különböző színű vezetőfésű toldat: megkönnyíti a kívánt méret kiválasztását (1,5 – 25 mm)
  Rozsdamentes acél vágóél
  Kiváló minőségű és erősségű pengék
  Emelőkar a vágóél precíz beállításához (0,5-2 mm)
  Hálózati üzemmód
  Tisztító kefe, nyaktisztító kefe, fésű, olló

  És amikor készen vagy, a nyakkefe adja meg az utolsó tisztító simítást, mielőtt felállnál a "fodrász" székéből.

  Ez a 16 darabos készlet 8 színes vezetőfésűt tartalmaz, ami megkönnyíti a vezetőfésű kiválasztását. Elmúltak már azok a napok, amikor a sok, szinte egyforma kinézetű fekete vezetőfésű közül időbe telt megtalálni a megfelelő hosszúságú darabot. Ha rendszeresen ugyanazt a fokozatot választod, akkor egyszerűen csak a színére kell emlékezned a következő alkalommal!
Webáruház készítés