Facebook
Kategóriák
Nyelv váltás
MagyarEnglishDeutschRussian
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
6
8
3
5
0
Termék részletek


Ga.ma Titanium Starlight IHT Digitális Hajgöndörítő 19 mm

ÚJ
Ga.ma Titanium Starlight IHT Digitális Hajgöndörítő 19 mm
14 890 Ft
Az azonnal melegedő hajsütővas a legnagyobb védelmet garantálja a loknik és a hullámok kialakítása során.
 • Azonnali fűtő funkció

  19 mm-es átmérő a természetes loknik és hullámok kialakításához

  A Ga.ma Starlight 25 hajsütővas tökéletes az Ön számára, ha gyönyörű puha, természetes hullámokat szeretne kialakítani, akár hosszú vagy közepesen hosszú hajon.

  Az elegáns design, a digitális kijelző, az ezüst berakás, amely bekapcsolt állapotban kéken világít, olyan részleteket, amelyek kiemelik, különösen elbűvölő stílust kölcsönöznek a készüléknek.

  Az IHT technológiasegítségével a Starlight 25 hajgöndörítő esetén is, a kívánt hőmérséklet a világon a leggyorsabba elérhető, amelyet 150 ° C és 220 ° C közötti tartományban választhatunk ki.

  A hajformázás során a kívánt hőfok a rúd teljes felületén állandó marad, így a lehető legnagyobb védelmet biztosítja a haj számára, tökéletesen alakítva azt az első lépéstől. A fűtő rúd titániummal bevonat, amely egy könnyű, ellenálló anyag, így különösen megbízható hajsütő vasat eredményez, továbbá antibakteriális, allergén anyagoktól mentes, amely garantálja a tartós fürtöket és az egészséges kinézetű hajat.

  A hajsütővas tetején lévő rugós kar a helyén tartja a leválasztott hajrészt, megkönnyíti a feltekerést így létrehozhatja a kívánt hullámot. A hőálló csúcs a készülék könnyebb megfogását szolgálja égési sérülések nélkül, míg a 360 fokos forgózsinór minden mozdulatot követ, így fantasztikus fürtöket és könnyed hullámokat hozhat létre. Ha véletlenül ott kell kell hagynia a készüléket, akkor sem kell aggódnia, mert 60 perces automatikus lekapcsolási funkcióval rendelkezik. A lehető legnagyobb biztonság érdekében a göndörítő állvánnyal is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a fűtött rúd érintkezzen a tartófelülettel.  Garancia 1 év.
 • Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés