Facebook
Kategóriák
Nyelv váltás
MagyarEnglishDeutschRussian
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
1
8
0
3
2
1
Termék részletek


VALERA Hajszárító Swiss Power 4ever

VALERA Hajszárító Swiss Power 4ever
 • VALERA Hajszárító Swiss Power 4ever
 • VALERA Hajszárító Swiss Power 4ever
 • VALERA Hajszárító Swiss Power 4ever
73 880 Ft
VALERA Swiss Power 4ever professzionális hajszárító.

Garancia 1 év.
 • A Valera Swiss Power4ever szénkefementes BLDC motorja garantálja a példátlan szárítási teljesítményt és a szinte végtelen élettartamot.
  A BLDS motorban négy rendkívül erős neodímium-vas-bor mágnes helyettesíti a hagyományos motorokban használt grafit szénkeféket, melyek a rotorhoz dörzsölődve gyorsabbab elhasználódnak.
  Ez az új technológia biztosítja a több, mint 10000 órán át tartó élettartamot (5-ször hosszabb, mint az AC motorok esetében), a könnyebb súlyt és a környezetszennyezés megelőzését, mivel nincs káros szénpor kibocsájtás.

  2400W teljesítményű ENDURO szénkefementes BLDC motor, professzionális, ion generátoros hajszárító, mindösszesen 495 gramm.

  6 fokozatú légáramlás / hőmérséklet szabályozóval, hideglevegő gombbal rendelkezik.

  Az erős motor rendkívül csendes működésű 69db(A).

  A jó szigetelésnek és magas minőségű alkatrészeknek köszönhetően alacsony üzemi zajjal használható készülék.

  A Superflex kábel 3 méteres, Rotocord kábelcsomósodás gátlóval, egyedülállóan biztonságos és kényelmes használatot biztosít professzionális körülmények között is.

  Kivehető fémszűrő biztosítja a könnyű tisztítást és karbantartást.

  A készülék professzionális felhasználásra készült.

  Svájcban gyártott minőségi termék.

  Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását.

  A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi.

  A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.

  Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is,

  ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét.

  A két féle (6 és 7,5cm-es TOUCH ME) ultra vékony professzionális szűkítő fejjel még jobban koncentrálható a légáramlás és a diffúzorral.

  Az egyedülállóan biztonságos speciális hullámdrótos fűtőelemeknél az elektromos fűtőszálak közvetlenül követik a csillámpala kártya alakját, így magasabb minőséget,

  biztonságot, és a kiáramló levegő hőmérsékletének sokkal egyenletesebb eloszlását, valamint hosszabb élettartamot tesznek lehetővé, mint a hagyományos, spirális drótozású fűtőelemek.

  A professzionális ENDURO szénkefementes BLDC motor az egyedülálló aerodinamikai technológiával szuper erős (85m3/óra) légáramlás előállítására képes.
Webáruház készítés