Új jelszó kérése
Kategóriák
Termékajánló
Facebook

ALAKFORMÁLÓ GÉPEK

Fő kategória >ALAKFORMÁLÓ GÉPEK

  Beauty Derm Lipovibrációs alakformáló kezelőgép BD-00-2017
Beauty Derm Lipovibrációs alakformáló, masszírozó és cellulitkezelő gép BD-00-2017
Makacs zsírlerakódások helyi kezeléséhez, 8 különféle,speciális,funkcionális kezelőfej és korong tartozékkal. Masszázspontokhoz, alakjavításhoz, cellulitkezeléshez.
Garancia 1 év.
 
104 680 Ft
KÉZI CELLULIT KEZELŐ GÉP P-05
KÉZI CELLULIT KEZELŐ GÉP P-05
Hordozható Anti-cellulit masszírozó, kezelő gép, 4 cserélhető fejjel a különböző masszázs típusoknak megfelelően, infravörös fény, és állítható intenzitás.

Garancia 1 év. 
22 490 Ft
Alveola Ingeráramos Alakformáló készülék/ AE50905
Az AE 50905-ös készülék az ingeráram testünkre gyakorolt pozitív hatásait alkalmazza a makacs zsírpárnák tömegének csökkentéséhez és a vázizomzat erősítéséhez.
A kezelés közben létrejövő ritmikus izom összehúzódások fokozzák a kezelt terület vérellátását ezáltal tápanyag és oxigénellátását.
A nyirokkeringés élénkül a bomlástermékek elszállítása fokozódik. Egy egy kezelési kúrával akár centiméterekben mérhető súlycsökkenés is tapasztalható.... 
104 800 Ft
Alveola Nyomásterápia /AE50826
Az AE50826-os készülék a vákuummasszázs szervezetre gyakorolt kedvező hatásait alkalmazza a nem kívánatos zsírpárnák csökkentéséhez és a lerakódott salakanyagok eltávolításához. Az eszközzel végezhető "hullámmasszázs" terápiával többszörösére fokozhatjuk a nyirokáramlást, ezáltal a a sejt közötti térben felhalmozódó salakanyagok kiválasztó szervrendszeren keresztül történő eltávolítását.

A bomlástermékek elszállításáért felelős nyirokfolyadék, ... 
314 800 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés